zaterdag 19 maart 2011

Tim yn Paradiso Amsterdam en live op Nederlân 3

Tim docht op moandei 28 maart mei oan De Gekste Dag, in trije oeren duorjende show yn Paradiso, dy’t live útstjoerd wurdt troch VARA en BNN. Hy sil op fioele in liet begeliede fan Claudia de Breij. It optreden fan Tim is regele troch it Jeugd Cultuurfonds.

www.degekstedag.nl

De Gekste Dag steunt het Jeugd Cultuurfonds, Jeugd Sportfonds, Nationaal Ouderenfonds en Alzheimer Nederland.


"De Gekste Dag is een positieve manier om geld in te zamelen: we gaan nu eens lachen voor het geld! Tijdens de maand maart worden er in het hele land gekke en grappige acties georganiseerd door bekende en onbekende Nederlanders. Tijdens een drie uur-durende liveshow op 28 maart gaat heel bekend en komisch Nederland met de billen bloot voor het goede doel. De Gekste Dag is een programma van de VARA en BNN.

De uitzending is op maandag 28 maart van 20:00-23:00 uur en zal gepresenteerd worden door Claudia de Breij, Brigitte Kaandorp, Thomas van Luyn, Valerio Zeno, Sophie Hilbrand, Patrick Lodiers en Frank Evenblij. Met humor redden wij de wereld. Of in ieder geval ons eigen land! Want heel veel ouderen en jongeren in Nederland leven in een sociaal isolement. De Gekste Dag gaat daar m.b.v. de bijdrage van alle Nederlanders, zowel met humor als met geld, verandering in brengen."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten